Szőke András: Oroszlányban támadunk!


Szőke András és Szőke Nikolett számára sajnos a 2019-es esztendő eddig balszerencsésen telt, az elmúlt versenyeken gyakorlatilag kivétel nélkül technikai problémákkal küzdöttek. A srácok kitartása emberfeletti, nem adják fel! Most a Bányásznapi Oroszlány Rallye-n állnak rajthoz, reméljük végre sikerül célba érniük.

Bázis Szlalom Night és Bázis Drift Night - Lezárult az elő regisztráció!


Összesen 109 induló jelezte részvételi szándékát a hétvégi mezőkövesdi I.E.J. Bázis Szlalom Night és MOON42 Bázis Drift Night rendezvényeinkre!
Ha esetleg lekésted az elő regisztrácót, ne aggódj, a helyszínen is lesz lehetőséged a nevezésre!

Teszt a lelke mindennek!


Sikeres, kétnapos tesztet tartott a Gender Racing Team a hét elején az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB következő helyszínén a Slovakiaringen. A két napa alatt a csapat két aktív versenyzője és három fiatal gokartos tehetség rótta a köröket a szlovák versenypályán. Ehhez a GRT öt versenyautóból álló teljes flottáját felvonultatta a csapat.

Bázis Szlalom Night és Bázis Drift Night - Rendezői közlemény


104 regisztrációnál tartunk a hétvégi mezőkövesdi Szlalom versenyre és Drift edzésre. Holnap (2018.08.15.) délig ez változhat, ugyanis akkor van az előregisztrációs zárlat.
Tehát aki még nem regisztrált, holnap még megteheti, illetve a helyszínen is van lehetőség nevezni a futamra!

Szárazon és vízen


Ismeretlen pályán, szárnyakkal és szárny nélkül is győzni tudott a Gender Racing Team az MNASZ Autós Gyorsasági OB és az FIA CEZ legutóbbi bajnoki fordulóján, melyet Horvátországban rendeztek az Autodrom Grobnik-on.  A csapat számára eddig ismeretlen 1978-ban épült pálya nemrég új aszfaltot kapott. Ennek és a vonalvezetésének köszönhetően a GRT-s fiuk egy nagyon izgalmas, komoly kihívással találták szembe magukat!

További cikkek...