Kardos Norbi: hatodik osztálytól quadozok

Kardos Norberttel a Speed Rally Team csapat Quad versenyzőjével beszélgettem.


Mikor fertőződtél meg és hogyan a Quad sporttal?
 
Általános iskola 6. osztályát tapostam, amikor szüleimtől karácsonyra kaptam egy quadot. Minden itt kezdődött el. Majd 2010-ben egy, a jelenlegi csapatom által szervezett versenyen vettem részt és ott teljesen megfertőződtem. Azóta is ahol lehetőségem engedi ott elindulok és versenyzek.
 
Milyen eredménnyel zártad a tavalyi évet? Az idei versenyszezonban melyik quad sport ágakban képviseled csapatod? Mik a célkitűzéseid ezeken a versenyeken? 

A Short Track Országos Bajnokság Open kategóriájának Magyar bajnoka lettem, illetve Endurocross Országos Bajnokság év végi összetett 3. helyezést értem el 2017-ben. 
2018-ban is a Quad sport mind a két ágazatában a lehető legtöbb versenyen rajthoz szeretnék állni és hasonló eredményekkel szeretnék végezni.
 
2018-ban melyik versenyen találkozhatnak veled a szurkolók legelőször? 
 
Március 24-én, szombaton előre láthatólag kissé hideg időben, a Hungarian Quad Challenge verseny sorozatának első állomásán veszek részt Tázláron. Már nagyon várom az idei első megmérettetést.

Mi a célod ezzel a hétvégi versennyel? Mi az elvárás önmagadtól a HQC mezőnyében? 

Ugyan ez nem egy Országos Bajnoki futam hanem egy regisztrált verseny, de a távját és a pályáját, valamint az időtartamát tekintve egy
 2 órás enduro verseny-nek felelne meg. 
Egy hétre rá rendezik az Endurocross Országos Bajnokság 1. fordulóját, így ez egy jó edzés lesz, illetve tudom tesztelni a quadomat is. Mindenképp a mezőny elején szeretnék zárni, szerintem van is rá esélyem.

 
Köszönöm a riportot és ahogy mondani szokás: Kéz és lábtörést!!!
 
Reklámpartnerek: Jász és Jász Kft, Pet Pack Kft.