Nézőknek autóztunk


Az idei év utolsó Laktanya szlalomja, ha nem is nagy sikerrel ért véget, de játékos autózással telt. Mindenki élvezte a kezdetekben még kicsit csúszósabb pályát, aztán koptatták a játszós gumit, ahogy illik.


Gyuri, mi történt veletek?

Sajnos a motor feladta a harcot, és nem tudtuk befejezni a versenyt, túlforgott a motor, mivel egy elektronikai hiba miatt nem akadályozta ezt a rendszer. De ez benne van a pakliban. Amíg tartott számunkra a verseny nagyon jól éreztük magunkat, élveztük és játszottunk, ahogy illik és amit a nézők elvártak. Aztán hazamentünk és elkezdtünk a Ladán dolgozni, hogy elkészüljünk vele a Szilveszter Rallyra, amivel idén is zárjuk az évet.

Laci, hogy érezted magad?

Ismét új tapasztalatokkal tértem haza, ez már a 4. futam volt, amin egymás után részt vettem és nagyon sokat javultam, a mostani verseny pedig már majdnem félelmetes is volt kicsit a számomra, hiszen az elején a vártnál jobban csúszott, de legalább így is kipróbálhattam magam. A nap további részében úgy érzem igen jó időket tudtam autózni, hiszen éppen, hogy csak lecsúsztam a 4. hellyel a dobogóról, talán jövőre ? Már most várom, hogy a 2019-es szezon elinduljon és újra beülhessek a Ladába, de addig is azon dolgozom, hogy még jobb legyen a versenyautó. Úgy látszik engem is teljesen elkapott a gépszíj és nem tudok leállni. De nem is bánom, hisz a család is támogat benne. 

Tyutyu, hogy tetszett ez a vasárnapi futam?

Nagyon jól éreztük magunkat, hiszen játszani mentünk és minden a tervek szerint alakult. Igaz kicsit jobban csúszott a pálya az első pár órában, mint terveztünk, ezért kicsit hókocsizós stílusban teljesítettük az első gyorsot, de utána mikor már felolvad - köszönhetően a rendezőnek, aki gondoskodott az előző napon a hókotrásról és a sózásról - teljes mértékben a nézőknek és természetesen magunknak is tudtunk autózni. Pörögtünk, forogtunk, amit kell, kiengedtük a fáradt gőzt, ami méltó lezárása volt a 2018-as évnek. Kellemesen elfáradtunk mi is és a versenyautó is. Most a családra összpontosítunk, aztán januártól indul az autó elkészítése a 2019-es év kihívásaira. 

Köszönöm riportot és Boldog karácsonyt kívánok Nektek!

 

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans