Molnár István: Nincsenek „abszolút” álmaink


A hétvégén kerül megrendezésre az Országos Rallye Bajnokság nyitó futama, az Eger Rallye. Molnár István is leporolta az EVO 69-et, és rajthoz áll a jobb 1-ben Bárdos Péterrel, erősítve az ORC mezőnyét.

 

Szia Pisti! Tavaly, a Szilveszter Rallye kapcsán beszélgettünk utoljára. Mi történt veletek azóta?

- Sziasztok! Az elmúlt 3 hónapot leginkább pihenéssel és munkával töltöttük. Az autót fel kellett készíteni a 2019-es szezonra. Voltak apróbb kasztni hibák, amiket még a Szilveszter Rallye-n szedtünk össze. Azokat javítottuk, illetve 1-2 apróbb újítást kapott az autó.

 

Mik ezek az apróbb újítások?

- Másik hidrós kéziféket kapott, és másik sperr difit. Felnik lettek felújítva. Ezen felül még a belső lett szépítve néhány apróbb, de fontos dologgal.

 

Elérkeztünk a 2019-es szezon első ORC futamához. Mennyire ismerősek neked az Eger környéki pályák?
 

- Az év első versenye az eddigi pályafutásom alatt valahogy mindig megcsúszott. Pontosan nem is tudom megmondani, hogy mikor, de nagyon régen volt már hogy rajthoz álltam az Eger Rallye-n.
Ez egy neves, rangos verseny. Már az is nagyon jó, hogy ott tudunk lenni! Nyomjuk a gázt ahogy tudjuk, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég!

 

Időre mentek, vagy cél a szórakozás?

- Cél a szórakozás (mint mindig) de persze fél szemmel az időket is nézzük. Nyilván nem fogunk nagyon ráfeszülni a dologra.

 

Ki fogja diktálni az itinert?

- Bárdos Péter barátom foglalja el a jobb 1-et. Peti egy nagyon ügyes navigátor, többször mentünk már együtt. És ami ennél is fontosabb: a jó hangulat is garantált!

 

Milyen helyezéssel lennél elégedett?

- Nagyon komoly a kategória, és az ORC mezőnye is! Komoly autók, jó kezű pilóták. A kategória közép mezőnnyel abszolút elégedett lennék! Az ennél komolyabb eredményekhez sokkal többet kellene menni az autóval. Nincsenek "abszolút" álmaink. Nekünk az a lényeg, hogy menjünk, és jól érezzük magunkat! Persze mindezt gyorsan! :D

 

Tudtatok tesztelni a verseny előtt?

- Nem, gyakorlatilag 1 métert sem mentem az autóval. Tegnap volt a programozása, aztán vittem is a dekoroshoz. Bízom benne, hogy nem lesz technikai problémánk!

 

Reklámpartnereink:
Pet-Pack Kft., Copy n More Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Salker Kft., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, Király – Szerszám Kft., Molvi Trade Kft., IGOL kenőanyagok, Hotel Hollókő, Keve Land Kft.